Hojte
chtěl bych se s vámi podělit o to , jak jsem asi zvládl metodu zadržování dechu za 14 dní. Jen nevím, jestli to není předčasné psát, protože jsem to ještě nezkoušel na veřejných wc, pouze doma a v práci.
Jak jsem už psal, před cca. 14 dny jsem si přečetl článek a shlédl nějaká videa na youtube o zadržování dechu při (ne)močení. Řekl jsem si, že za to nic nedám a rozhodl jsem se to taky zkusit. Postavil jsem se k záchodu a přestal jsem dýchat. Samozřejmě, že se nestalo vůbec nic. A to jsem si myslel, že jsem dech zadržel už opravdu na hodně dlouho

Každopádně jsem se nevzdal a zkoušel jsem to dál. Teď už vím, že jsem dech nezadrzel na dostatečně dlouhou dobu a proto jsem se nemohl vymocit.
Teď se pokusím popsat, jak to dělám já, že se dokážu vymocit během cca. 15 - 20s. Základ je vydržet a nevzdal to. Takže přijdu k wc, vytáhnu prďolu a vydechnu. Jenže není výdech jako výdech. Nesmím se vydechnout jakoby na sílu. To znamená, že tomu výdechu ještě pomůžu a pak cítím tlak na hrudníku. To je špatně a zjistil jsem, že takhle se nevymočím. Musím vydechnout jen to, co jde samo od sebe. Pak přestanu dýchat. Zpočátku se nic neděje, ale kolem 13s se tělo začíná pomalu ozývat, že by nebylo špatné se už nadechnout. Potom během opravdu krátké chvíle nastane právě ten bod, který je potřeba překonat, nenadechnout se. Během této chvíle už ale začínám cítil, že se tam dole něco začíná dít. Jenže stále ještě nemočím. Je potřeba překonat to nutkání po nádechu. Je to hrozně nepříjemné, ale opravdu hrozně. Je zvláštní, že se mi z toho nemotá hlava, ale spíš mám pocit hučení v hlavě. Cítím jak červenám, ale přitom mám úplně normální barvu. Pak to prostě z ničeho nic přijde a jde to už samo. Je to doslova cítit, jak to tam dole povolí. Pak se mužů nadechnout. Ale kupodivu to není takový lapavý nádech, jak jsem si myslel, že to bude. Jen je rychlejší, nic víc. Momentálně se už nadechuji před tím, než začnu močit. Už vím, že jakmile to cítím, tak to zvládnu. Zjistil jsem, že u této techniky, mám stažené půlky

a to tak, že fest. Nevím proč to dělám, ale asi je to podvědomé. Taky se u toho koušu do spodního rtu, samozřejmě nijak silně. Je to asi taky podvědomé, protože tohle nikdy nedělám. To ale až v závěrečné fázi, zadržování dechu, kdy už skoro močím. Ono se to celé hrozně špatně popisuje, takže si nejsem jistý, jestli to může někomu pomocí. Základ je to zkoušet pořád dokola dokud nezjistíte, kde leží ten váš zlomový bod. Musíte ten bod překonat a ještě ho posunout dál. Jde to, ale je jo nepříjemné. Každopádně výsledek stojí za to. Já momentálně zkouším zadržet dech, už když jdu k wc. Tohle mi moc ještě nejde, ale zlepšuje se to. Věřím, že časem se mi podaří jít k wc tak akorát, abych nemusel stát oněch 15 - 20s u záchodu. Jen doufám, že si se mnou nikdo během močení nebude chtít povídat, protože to pak budu v pytli

Omlouvám se předem za nějaká nesmyslná slova, která v textu nohou být. Píšu z mobilu a je to hrozný porod (zlata tlačítka)
Kdyby měl někdo nějaký dotaz rád se pokusím zodpovědět