Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Hlavní diskuze o technice BH
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Hlavní diskuze o technice BH

Re: Hlavní diskuze o technice BH 10 let, 6 měsíců #1928

• Huntik
  • NEPŘÍTOMEN
Nevím jestli BH byla správně pochopena! BH je pouze technika, s pomocí níž se vymočíte za každé situace, ti co ji ovládají to zvládnout třeba i kdyby stáli na náměstí a koukalo na ně dvacet lidí. Naučit se BH neznamená zbavit se parurézy, s tím to nemá nic společného!!! Strach budete mít stále ale můžete močit všude, kde se vám do zalíbí, o tom to je. A následkem toho se přestanete i tolik obávat. Většina lidí co ovládá BH má stále parurézu!

Co se týče tréninku, je to hlavně o tom, provést techniku alespon jednou dobře a pochopit o čem to je. Jakmile budete úspěšní v klidu doma, budete pak úspěšní automaticky i na veřejných záchodech. A je jedno jestli v tu chvíli máte strach a bojíte se třeba toho, co za okamžik řekne kamarád...

Re: Hlavní diskuze o technice BH 10 let, 6 měsíců #1948

• penhauer
  • NEPŘÍTOMEN
Ahoj,
Dobrá práce!
Poslední úprava: 10 let, 1 měsíc Napsal penhauer.

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2342

• Popik
  • NEPŘÍTOMEN
Hojte
chtěl bych se s vámi podělit o to , jak jsem asi zvládl metodu zadržování dechu za 14 dní. Jen nevím, jestli to není předčasné psát, protože jsem to ještě nezkoušel na veřejných wc, pouze doma a v práci.

Jak jsem už psal, před cca. 14 dny jsem si přečetl článek a shlédl nějaká videa na youtube o zadržování dechu při (ne)močení. Řekl jsem si, že za to nic nedám a rozhodl jsem se to taky zkusit. Postavil jsem se k záchodu a přestal jsem dýchat. Samozřejmě, že se nestalo vůbec nic. A to jsem si myslel, že jsem dech zadržel už opravdu na hodně dlouho Každopádně jsem se nevzdal a zkoušel jsem to dál. Teď už vím, že jsem dech nezadrzel na dostatečně dlouhou dobu a proto jsem se nemohl vymocit.

Teď se pokusím popsat, jak to dělám já, že se dokážu vymocit během cca. 15 - 20s. Základ je vydržet a nevzdal to. Takže přijdu k wc, vytáhnu prďolu a vydechnu. Jenže není výdech jako výdech. Nesmím se vydechnout jakoby na sílu. To znamená, že tomu výdechu ještě pomůžu a pak cítím tlak na hrudníku. To je špatně a zjistil jsem, že takhle se nevymočím. Musím vydechnout jen to, co jde samo od sebe. Pak přestanu dýchat. Zpočátku se nic neděje, ale kolem 13s se tělo začíná pomalu ozývat, že by nebylo špatné se už nadechnout. Potom během opravdu krátké chvíle nastane právě ten bod, který je potřeba překonat, nenadechnout se. Během této chvíle už ale začínám cítil, že se tam dole něco začíná dít. Jenže stále ještě nemočím. Je potřeba překonat to nutkání po nádechu. Je to hrozně nepříjemné, ale opravdu hrozně. Je zvláštní, že se mi z toho nemotá hlava, ale spíš mám pocit hučení v hlavě. Cítím jak červenám, ale přitom mám úplně normální barvu. Pak to prostě z ničeho nic přijde a jde to už samo. Je to doslova cítit, jak to tam dole povolí. Pak se mužů nadechnout. Ale kupodivu to není takový lapavý nádech, jak jsem si myslel, že to bude. Jen je rychlejší, nic víc. Momentálně se už nadechuji před tím, než začnu močit. Už vím, že jakmile to cítím, tak to zvládnu. Zjistil jsem, že u této techniky, mám stažené půlky a to tak, že fest. Nevím proč to dělám, ale asi je to podvědomé. Taky se u toho koušu do spodního rtu, samozřejmě nijak silně. Je to asi taky podvědomé, protože tohle nikdy nedělám. To ale až v závěrečné fázi, zadržování dechu, kdy už skoro močím. Ono se to celé hrozně špatně popisuje, takže si nejsem jistý, jestli to může někomu pomocí. Základ je to zkoušet pořád dokola dokud nezjistíte, kde leží ten váš zlomový bod. Musíte ten bod překonat a ještě ho posunout dál. Jde to, ale je jo nepříjemné. Každopádně výsledek stojí za to. Já momentálně zkouším zadržet dech, už když jdu k wc. Tohle mi moc ještě nejde, ale zlepšuje se to. Věřím, že časem se mi podaří jít k wc tak akorát, abych nemusel stát oněch 15 - 20s u záchodu. Jen doufám, že si se mnou nikdo během močení nebude chtít povídat, protože to pak budu v pytli Omlouvám se předem za nějaká nesmyslná slova, která v textu nohou být. Píšu z mobilu a je to hrozný porod (zlata tlačítka)

Kdyby měl někdo nějaký dotaz rád se pokusím zodpovědět
Následujcí uživatel říká 'Děkuji': Huntik, Jirka, penhauer

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2344

• Huntik
  • NEPŘÍTOMEN
Díky moc, mám obrovskou radost že ti to funguje. Je to přesně tak jak popisuješ. Doufám že to motivuje ostatní aby BH techniku jen tak nezavrhli. Prostě když tu metodu ovládáš, jsi král, vůbec se pak nenervuješ že pojedeš někde do zahraničí, poletíš letadlem, močíš prostě všude. Jak píšeš, tak malá nevýhoda je, že když tuto metodu provádíš, nemůžeš s nikým vést plnohodnotnou konverzaci. Dá se tak maximálně přikyvovat a říkat jo jo . Každopádně velká gratulace a nakopnutí pro ostatní.

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2349

• Popik
  • NEPŘÍTOMEN
Ahoj Huntiku,
chtěl bych se tě na něco zeptat. Funguje ti to BH i když zadržíš dech ještě před tím, než dojdeš na WC? Už to nějakou dobu zkouším, ale jde to hrozně ztěžka. Ono se tou chůzí k WC spotřebuje kyslík rychleji a já už pak nemám moc sílu na to se soustředit, abych se mohl vymočit, nebo jak to napsat. Poslední dobou se mi taky stává, že začnu močit, ale při nádechu se to ihned zastaví. Něco jsem začal dělat špatně? Nějak si to ale neuvědomuji. Ze začátku mi to šlo velmi dobře, ale poseldní dobou pozoruji právě tento problém. Zjistil jsem, že když zadržím dech ještě o něco déle, tak močím v pohodě, ale jakmile přijde nádech, tak se to nějak sekne Každopádně jsem ještě neměl možnost si to vyzkoušen na veřejných WC, takže ani nevím, jestli to bude dobře fungovat i mimo domov, nebo práci.

PS: ještě jeden poznatek. Zjistil jsem, že když mám přes den nějakou pohybovou aktivitu, tak se močí mnohem lépe. Jenže jsou dny, kdy se mi nechce vůbec nic dělat a já sedím celý den doma na prdeli, no a to je docela horor se vymočit. Nevím, jestli to nemůže mít taky spojitost s celodenním sezením na prdeli.

Popik

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2351

• Jirka
  • NEPŘÍTOMEN
Popiku, zkus si místo sezení na prdeli lehnout, třeba to pomůže
Ale teď vážně - s tou pohybovou aktivitou jsem to vypozoroval podobně. Ideální je plavání, to bezprostředně poté pozoruju významné zlepšení - ani ne tak močení, jako spíš nepřemýšlení nad ním a nad tím, jestli je kdo za rohem ve sprše. Možná to bude souviset celkově s působením pohybu, vyplaví se endorfiny, zlepší se nálada, zaženou chmury a "blbý" myšlenky ... škoda, že to nevydrží dlouho Takže nesedět, nelelkovat, sportovat Je to koneckonců dobrý i pro prostatu Taky budu muset začít

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2352

• Huntik
  • NEPŘÍTOMEN
Ahoj Popiku,
taky jsem zkoušel zadržovat dech ještě předtím než dojdu na toaletu, ale nefungovalo mi to. Vysvětluji si to tím, že člověk nestihne tak rychle zrelaxovat a uvolnit se. Přece jen jak víme, není to jen o zadržení dechu. To že se ti během močení proud po nadechnutí zastaví je normální, máš parurézu, sníží se koncentrace CO2 a opět se svaly začnou blokovat. Chce to trénink a dostat parurézu na nějakou slušnou úroveň, aby to pak nedělalo. U mě je to podobné, někdy ten dech musím držet tak dlouho, dokud se zcela nevymočím.
A to když nemáš pohybovou aktivitu, to máš problém i když jsi doma sám, bez nějakého vlivu parurézy? Jiné problémy nemáš, jako třeba bolesti, nepříjemný tlak, pálení, nebo něco podobného?

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2354

• Popik
  • NEPŘÍTOMEN
No mám problém i když jsem sám doma. Je zvláštní, že když ráno vstanu, tak se vymočím úplně normálně. Prostě přijdu k záchodu a je to venku, plným proudem. Do hodiny jsem v práci a už je to v pytli. Popřípadě když mám volno, tak během dne už to nedávám a to jsem klidně sám doma. Jsem prostě schopný se normálně vymočit jen ráno a po zbytek dne už ne. Proto si to dávám do spojitosti i s tím sezením, že mi to nejde. Večer se sice nehýbu, ale nesedím na prdeli, takže to tam dole není nijak namáhané, stlačené, nebo jak to napsat. Fakt nevím...

Každopádně musím ještě hodně trénovat s tím dechem. Jde vidět, že jsem ještě začátečník

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2359

• Lenoch
  • NEPŘÍTOMEN
Tak já to mam přesně naopak, ráno vstanu a ve stoje se nemůžu vychcat, musím si sednou a jde to líp. Když po vstávání jdu třeba až za pět minut a mezi tím různě chodím (do koupelny atd.) tak to pak už jde i ve stoje. Jinak přes den, když jsem sám, tak v pohodě.

Re: Hlavní diskuze o technice BH 9 let, 7 měsíců #2360

• Jirka
  • NEPŘÍTOMEN
Tak se nám to trošku zvrhlo, kdy to komu jak jde tak mně to ráno jde taky pomalu, a to v sedě hůř než ve stoje Asi bychom se měli nechat vyšetřit
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Doba nahrání stránky: 0.54 vteřin
© Stydlivy-mechyr.cz 2010 - 2013
Tvorba webových stránek vddesign.cz / Design: Němec webdesign Kvízy