Grizzline ale to už ses musel i poch..t ne?
Jak píše Lukas jinde (btw Huntiku, nechceš už to první vlákno o BH a návodu zrušit, ať se diskutuje jen tady? nebo to sem přesunout?), těžko být na WC uvolněný, zrelaxovaný, navodit si klid ... . Ale od toho by měl být ten domácí trénink. BH natrénuješ tak, že budeš vědět, že ti pomůže. Pak přijdeš na WC s tím, že máš berličku, která ti pomůže - a ejhle, hnedka budeš klidnější

Nikdo tu nepíše postřehy - že by to nikdo nezkoušel? Já to párkrát zkusil, co to se mnou udělá, a už vím

V onu "pravou chvilku" se mi začne po těle (končetiny, ale i pánev, nejvíc právě kolem svěračů) rozlévat zvláštní horko a určitého uvolnění dosáhnu. Zatím je to bohužel v zápětí vystřídáno zalapáním po dechu a veškeré horko a uvolnění je rázem v ... háji

Přichází to opravdu až kolem 30 sekundy, a přijde to dřív, když se držím v "mírném výdechu", než když držím "mírný nádech". To jen jako můj postřeh, možná je to v návodu popsáno, co se má držet

já to zas tak podrobně nestudoval

jen jsem to chtěl zkusit.
Takže co ostatní? Máte pdoobné zkušenosti?
Btw dost mi to připomíná účinky jedné (ne asi zcela legálně užívané) látky, o které jsme se již dříve bavili (minimálně s Huntikem), a v té souvislosti si dovolím odtušit i mechanismus působení BH na uvolnění všeho